2008. szeptember 11., csütörtök

Granite és Pumpkin arany-rózsában

Végre kééész!!! Talán nem véletlen, hogy viszonylag kevés blogban látni ezeket a bogyókat, mert nem tartozik a "gyors sikerélmény" kategóriába. Szerintem :-) Ha azt mondom, hogy a 10 mm-es fagolyóra fűzött Pumpkin-hoz több, mint 2 méter cérna fogyott, az szerintem sejteti, hogy milyen aprólékos munka ezeket a bogyókat megfűzni. És akkor a nagy Granite-ról még nem is beszéltem. Nekem ráment egy fél délutánom :-)))

Ja, és barátkozom a színekkel :-) Naná, hogy ezt is sokkal inkább fűztem volna meg türkiz-óaranyban, de így se rossz ;-)

25 megjegyzés:

Babra írta...

Nekem baromira bejönnek ezek a színek, pedig én is nagy türkizes vagyok! A pumpkint én csíptem fűzni, a granité még csak tervben...
Nagyon szép lett!

Adrienne írta...

Na, én a második Pumpkint már csak azért fűztem meg, merthogy min. 2 bogyó volt tervbe véve a karkötőhöz :-) De az első bogyesz már tök régen állt bent a boltban, még órán fűztük a csajokkal.

Liza írta...

Még hogy nem rossz?! Egyenesen csúúúúúúúúúúúúúúúcs!
Azért asszem nem ezzel fogom kezdeni a bogyógyártást! :)

LNóri írta...

Nagyon jó színeket választottál (szokás szerint). A kedvenc bogyósom Tőled az a gyönyörű szép mentás double rose window, de ez most versenybe szállt, elég erősen.

LNóri írta...

Ja és még annyi, hogy Nekem erre tuti nem fél délutánom menne rá, hanem vagy egy hetem :-)

Adrienne írta...

Nóri :-DDD

vezsuzsi írta...

Én imádom a szineit, meg a bogyóit is!! :-)

Adrienne írta...

Köszi Zsuzsi :-) Majd igyekszem valami hasonlót PIF-elni akkor ;-)

Kata írta...

Szerintem színeket hamar megszokod, mert igazán pompás színösszeállítás és nagyon elegáns!!!!! :D

Makra Gabriella írta...

Nagyon szép így együtt, és én sem vagyok rózsaszínes, de ez nagyon jóó. A Granitét jó volt fűzni, én viszont a Pumpkinnel szemezek már rég, de úgy érzem, közeledik az idő...:-))

Adrienne írta...

Köszi Kata! :-)

Gabi! Akkor majd leslek, mikor lesz kész :-) Nem nehéz, de tényleg elfogy vagy 2 méter cérna ehhez a kis bogyóhoz, annyit kell rajta böködni :-)

enigma írta...

ha esetleg PIF-et indítanál, én már most jelentkezem, és ne gondolkodj semmin, ez tökéletes lesz ...mert én NAGYON rózsaszínes vagyok, aranyos ( sic!) nem annyira, de sebaj, nagy duzzogva el tudnám hordani:)

Adrienne írta...

Eni! Írni akarok neked, csak tudnám, milyen e-mail címre... majd kutakodom, hátha találok valahol. A blogodban nem láttam, de lehet, hogy csak a szememmel van baj :-)

Anonymano írta...

Eni! Írtam, töröltem, köszi, puszi :-)

Lerika írta...

Nagyon rég jártam erre, de most tátva maradt a szám a gyönyörűbbnél gyönyörűbb szüleményeiden (beleértve a kis povkot is)!!!!!!!!!!!

Lerika írta...

Bocsi elírtam povkot= pockot

Adrienne írta...

Erika! Ő tényleg szó szerint a kis szüleményem :-) És köszi!

Mili írta...

Minden elismerésem a tied! Nekem is figyel már egy granite bogyesz a dobozomban, még vár a társaira, a pumpkin meg...régi vágyam :).
Tuti hogy nekem is rámenne több napom!
A karkötő meg nagyon szép harmónikus, igazán tetszik, bár én sem vagyok rózsaszínes !!!

Anonymano írta...

Köszi Mili! :-)

Réka írta...

Gyönyörű lett Adrienn! Nem mondom hogy türkizben nem lett volna szép, de ebben a kombinációban szerintem verhetetlen nőiességben :) Nagyon elegáns és nyálcsorgató. :) Sok taps!!

zazie írta...

Én meg azt hittem már írtam, és most rájöttem, hogy nem is. Nos, NAGYON tetszik! És a kapcsot akartam kérdezni.. Hol lehet ilyen gyönyörű kapcsokat venni?

Anonymano írta...

Zazie! Pl. nálunk a boltban :-)

Anonymano írta...

Réka! Köszi :-)

Erika írta...

Nagyon gyönyörű! Gratulálok a kitartásodhoz!

Marylo írta...

Hello!

Very pretty this bracelet, and with these soft colours, it is a very "romantic" look.

It is very nice!

Love
Marylo