2010. április 20., kedd

RAW-os helyzetjelentés :-)

Tudom, tudom, mennyien várjátok már az új füzetet, úgyhogy beszámolok, hol tart a dolog.
Az úgy volt, hogy neki álltam a RAW I. résznek, de miután az volt a kérés, hogy legyen jó szájbarágós, elkezdtem hát úgy. Közben eszembe jutott, hogy ezeket a füzeteket nemcsak a blog-tulajdonosok keresik, hanem azok is, akik még nem tudnak fűzni, és a RAW nem egy egyszerű téma, mert annyi minden fűzhető vele. De ahhoz, hogy valaki megtanulja a RAW hurkát pl., először az alapokat kell jól elsajátítani, egy szállal, két szállal... Úgyhogy születőben van egy Előkészítő anyag, remélem, tényleg csak pár nap már, hogy elkészüljek vele, ami alapján azok is fel tudnak majd zárkózni a RAW I. leckére, akik esetleg most vesznek először gyöngyöt, tűt, cérnát a kezükbe. Ezeket a nagyon alapokat meg nem akartam az I. leckébe beletenni, mert aki már tudja, nehogy kikukázza a fél füzetet :-))) Közben megtanultam rajzolni a gépen, és úgy belejöttem, hogy eddig 45 rajz, ábra készült el, teljesen rákattantam a rajzolásra :-D Csak azt bánom, hogy eddig nem próbáltam meg :-( Ezúton is köszönöm Écinek, hogy bátorított, nélküle talán sose vágok bele.
Ja, és ne aggódjatok, nem kell a RAW I. részre se sokat várni, mert ahhoz is meg van már nagyon sok rajz :-)

9 megjegyzés:

E írta...

Igazán nincs mit, sok puszi!!!

Ja, és várjuk már nagyon a füzeteket. :)

Kriszta írta...

Tapsikolós figura!!!!!!!!!!! Hajrá, hajrá!!!!!!

Teca írta...

Már nagyon várom!!!!!!Mindent bele!

NemVal írta...

A többiekkel együtt szurkolok, hogy minél előbb sikerüljön a végére jutnod.

Adrienne írta...

Aranyosak vagytok, igyekszem, csak közben a webáruház is itt van, és ugye egyedül vagyok az egészre, és nem mellékesen a tündérkémmel is kell foglalkoznom, ami nagy boldogság, úgyhogy néha megcsúszom ezzel-azzal. De semmi pénzért nem hagyhatom ki, hogy naplementét nézzünk, miközben énekli, hogy Tente Napocska, tente... azaz Tááánte, mert kicsit tájszólásos a lelkem, ahogy mondják, nem anyanyelven, hanem apanyelven beszél :-))) De meg kell zabálni, amikor pl. a fehérre azt mondja, fáhííír :-DDD Szóval annyi édes dolgot csinál és mond, hogy olyankor minden más háttérbe szorul. Na, ez már nem is ide tartozik, csak elmeséltem :-)

Zsófi írta...

Várom már nagyon :-)))))

ekszerlada írta...

Nahat gratulalok en is!Ha meglesz nagyon szeretnek en is egy ilyet!De hogy fogok hozzajutni?...Kuldesz nekem is ide kukutyimba?

Adrienne írta...

PDF-ben is meg lehet rendelni, és akkor e-mailben küldöm. Egyébként a www.gyongy-varazs.hu oldalon a Kiadványok menüben találod meg az eddig megjelent füzeteket, és az új is ott lesz, remélem, talán már holnap, de nem merek semmit ígérni, mert a 2 éves gyöngyömtől függ nagyban, hogyan tudok haladni. A héten sajna nem sokat jutottam előrébb :-(

ekszerlada írta...

Oke koszi!