2010. április 28., szerda

RAW Előkészítő... véééééééégre :-)))


Nehéz szülés volt :-) Főleg úgy, hogy duplája lett a tervezettnek. És mégfőlegebb, hogy én rajzoltam az összes rajzot bele, ami több mint 50 ábrát jelent! Azért egy kicsit büszke vagyok magamra :-)
Gondoltam, hogy csinálok egy pár oldalas előkészítőt a RAW I. rész elé azoknak, akik még sosem fűztek ezzel a technikával semmit, mert a korábbi technikák után itt végre kilépünk a síkból a térbe (jó, tudom, pl. a herringbone hurka is térbeli, de azért ez most mégis más lesz :-)), és nagyon sok dolgot szeretnék átvenni ennek kapcsán a későbbi leckékben, hogy végül csináltam egy olyan igazi "szájbarágós" alapozó füzetet, ahol a síkbeli raw fűzését vesszük át lépésről lépésre 20 oldalon, az egy ill. a kétszálas módszert párhuzamosan tanuljuk meg. Így mire megjelenik a RAW I., azok is felzárkózhatnak, akiknek erre szükségük van. Persze azért van benne minta is, nehogy csalódás legyen :-) de most a nagyobb hangsúly a részletes magyarázaton van.

10 megjegyzés:

Zsófy írta...

Nagy gratuláció Adri!!!Most már talán Andi is hozzá kezd:-)A meglepi megy nemsokára!Puszi

Adrienne írta...

Écikém! Törölni akartam a duplából egyet, erre mind a kettőt törölte :-(

Isabolitas írta...

Precioso, es muy elegante. Felicidades!!

BéKata írta...

Gratulaaaaaaaaaaa!!!! Istennő vagy, tudod????

Adrienne írta...

Kata! Így szerényen, Istennő??? :-))) Köszönöm Drága, most leginkább nagy megkönnyebbülést érzek, hogy végrevégrevégre kéééész!

tündegyöngyök írta...

Ujjééééé! Ezek után én is belevágok a RAW rejtelmeibe.
Gratulálooooookkk!!!!!! :o)

Névtelen írta...

Gratulálok!
Már rendelem is!

Unknown írta...

Nekem mar sikerult vegig bongeszni egy kicsiket, es nagyon hasznosnak talalom, mivel abszolut a nullarol kezded.
En a raw tehnikahoz fabatkat sem ertek, igy nekem nagyon jol jott a fuzetecske, mert az interneten sokfele anyagot talaltam, de egy sem volt ilyen aprolekos es foleg nem teljes!
Es ha majd, ebbol a fuzetecskebol megfuztem minden variaciot akkor kovetkezik az IGAZI;) A Raw I es II.
Mar alig varom azokat is!
Es koszonom Adrienne! Halas vagyok erte!

Anonymano írta...

De drága vagy Réka! :-)

Igazából ez az igazi fokmérő, ha valaki még nem tud semmit erről a technikáról, és úgy mondja, hogy tetszik a füzet, mert tanul belőle. És örülök, hogy viszonylag hamar lebonyolódott az átutalás is :-)

Kicsit szusszanok, aztán folytatom a RAW I. füzetet, mert szerencsére van már belőle jópár rajz készen.

Névtelen írta...

Kedves Audrey!

Örülök, hogy mindenféle lelkiválságon túl vagy és hogy nem adtad fel és megtanultál rajzolni a gépen azt hiszem ez minden gyöngyös lánynak jó. Szuper hogy ilyen jó kis tanulós könyveket találtál ki.
Kriszti