2010. március 27., szombat

!!! 1000 !!!


Gondolkodtam, hogy közhírré tegyem-e, de úgy döntöttem, mégis megosztom Veletek, hogy...

... gazdára talált az 1000. példány a füzetecskéinkből :-)

Amikor tavaly felmerült, hogy a gyöngyékszer-készítést ebben a formában is lehetne tanítani, azt gondoltam, jó ha néhány embert érdekel majd, de mit veszíthetünk, vágjunk bele! No de ezt a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna! Bevallom, magam is meglepődtem, amikor nemrég megszámoltam, és izgatottan vártam, mikor és ki lesz az 1000. Ma eljött a pillanat, és kiderült, hogy...

... a szerencsés 1000. Nagy Tünde

A nyertes személye azért is fontos számomra, mert Ő egy régi, kedves tanítványom, és éppen ma jelezte, hogy szeretné magáénak tudni a Peyote sorozatot. Így tudtán kívül a füzetek mellé nyert egy gyöngycsomagot is, amit rövidesen eljuttatok neki :-)

Ezúton köszönöm Mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy elérjük ezt a példányszámot, leginkább azoknak, akik megtiszteltek megrendelésükkel!

És hogy mi az oka annak, hogy gondolkodtam azon, nyilvánosságra hozzam-e a tényt? Az, hogy az örömbe némi üröm is vegyült a napokban, de ezzel igyekszem nem foglalkozni :-)

17 megjegyzés:

BéKata írta...

Gratulálok nagyon, megérdemled, mert egy klassz csaj vagy!!!!! :-)))

Anikó írta...

Szeretettel gratulálok az 1000. példányhoz és boldog tavaszt kívánok!:-)

Maya írta...

Gratulálok Audrey, szerintem mindig lesznek akik most kezdik a gyöngyözést, és kelendőek lesznek a füzetek ezután is. Nekem is nagyon sokat segítettél vele, köszönöm!!

Zsófi írta...

Gratulálok és további sok sikert kivánok!!!

LNóri írta...

Szívből gratulálok :-)

Niro írta...

Gratulálok :-)

dragonyss írta...

Gratulalok!
Es szerintem jo, hogy velunk is megosztottad az oromodet, hiszen mi, akik ilyen vagy olyan formaban a tanitvanyaid vagyunk buszkek vagyunk arra, hogy hozzajarulhattunk kicsit a sikerhez. Szemely szerint rengeteget koszonhetek ezeknek a fuzeteknek es szerintem meg nagyon sokan vagyunk ezzel igy. :)
Tovabbi sok sikert es sok oromet a fuzeshez es a tanitashoz is! :)))

Zsófy írta...

Adri!Én is szívből gratulálok ehhez a szép számhoz:-)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Gratulálok én is, ez valóban fantasztikus!!! További szép sikereket kívánok!

Kata írta...

Gratulálok!!! És még sok-sok 1000 példányt kívánok!!! :)

Teca írta...

Szívből gratulálok én is!És még sok ezert kívánok!

Pósa Andrea írta...

Gratulálok, és már alig várom a RAW-ot::))

LA írta...

Congratulations, you make wunderfull things !

Fákó.Orsi írta...

Én is gratulálok!

Anonymano írta...

Köszönöm a kedves szavakat Lányok!

Tényleg boldog vagyok, mert ahhoz képest, hogy ezek a kiadványok nem kaptak reklámot, csak ilyen kis házilagosat, nagyon szép eredmény ez az 1000 példány. Nagyon sok kedves embert ismertem meg a füzetek kapcsán, sok szívet melengető levelet kaptam, voltak közöttük különösen meghatóak, pl. amikor valakinek ezek a kiadványok adtak erőt, hogy kibírja a kórházi ágyhoz kötöttséget, még fotót is kaptam arról, mik készültek a kórházi ágyban történő fűzőcske alatt. Az ország számos pontján vannak "tanítványok", sőt most már határokon túliak is vannak :-) Vannak gyerekek, nyugdíjasok, és meglepő, de hímnemű tanítvány is akad :-) Jó érzés nagyon ez a nekem, úgyhogy jövő héten neki is ugrok a RAW-nak, mert tudom, hogy azt nagyon sokan várják :-)

Ági írta...

Adrikám, gratulálok!!!

Johanna írta...

Mi köszönjük Neked, hogy léteznek ezek a füzetek, mert ez nagyon megkönnyíti a tanulást, azoknak, akik személyesen nem tudnak ott lenni. Nekem sokat segített és még most is segít! Köszi szépen!!!