2007. szeptember 8., szombat

Egy igazán szép nap :-)Ha nem is tudatosan, de sikerült a névnapomra szerveznem a gyöngyfűző tanfolyam első foglalkozását :-) Hát nem tudom, kaphattam volna-e ennél szebb ajándékot, mint amit ez a közösen eltöltött délelőtt adott. Olyan nagy volt az érdeklődés, hogy még a "kispadon" is ültek :-) Szerintem a fotókon is látszik, hogy mennyire jó volt a hangulat :-))) Remélem, valamit már az első órán is sikerült átadnom abból, ami szép lassan az életem részévé vált, és nap mint nap annyi örömet ad. És azt is remélem, hogy a lelkesedés megmarad, és a jövő héten újra találkozunk!
Köszönöm lányok!!!
És Neked is köszönöm drága Süssinám, hogy a "kispadon" helyettem is tartottad a frontot, és "jelenléteddel emelted a műsor színvonalát" :-DDD
A tanfolyam színhelyéül az újpesti Kreatív Varázs-sziget (IV. Munkásotthon u. 18.) Varázs Kuckója szolgál. Az üzletben megtalálható szinte az összes kreatív hobbyhoz szükséges alapanyag és kiegészítő. A nagy választék mellett az érdeklődők segítséget is kaphatnak a különböző technikák elsajátításában, hiszen a bolt tulajdonosa maga is lelkes és tehetséges művelője a "kreatívságoknak" :-) Jó szívvel ajánlom ezt a kis üzletet mindenki figyelmébe!

6 megjegyzés:

Süssi írta...

Nagyon szívesen, és én köszönöm, igazán jó nap volt :D

Adrienne írta...

Jöhetsz máskor is :-))) Pusziii

Evita69 írta...

Jól éreztem magam. A kincseid a valóságban is ugyanolyan szépek mint a képeken.:-)) Köszi. Évi

Adrienne írta...

Én is örülök, hogy végre személyesen is megismertelek :-) Tényleg olyan sokat jelentett nekem ez a nap, hogy még mindig a hatása alatt vagyok :-) Megnézem a fotókat újra és újra, a mosolygós arcokat, és már alig várom a jövő hetet!!!

Zsófi írta...

BOLDOG NÉVNAPOT ADRIENNE! Cuppp:)

Gratulálok a tanfolyamodhoz!

Adrienne írta...

Köszi Zsófi, mindkettőt! Neked is puszik!!!