2012. augusztus 28., kedd

Dragon of the Sun - sujtás fülbevaló / Soutache Earrings






































Még mindig a türkenit cseppek, és megint egy saját minta :-) A színeket egy számomra nagyon kedves személy ihlette, a tervezésben pedig részt vett anyukám is, ami nekem nagy-nagy boldogság!!! :-)

Alapanyagok: Türkenit cseppek, teklagyöngyök, zsinórok és egy pici swarovski csillogás. Hátulja filc borítású. Kézzel varrott, egyedi darab, saját tervezésű minta.

Megrendelheted ITT 

Materials: Turquenit drops, glass pearls, soutache cords and a little shine of swarovski bicones. Felt back. Handmade, self-designed pattern, individual pieces.

Order HERE
 

10 megjegyzés:

orsolya vanessza kiss írta...

Ó, ezek nagyon szépségesek, különlegesek.. kellem van bennük! :)

Adrienne írta...

Ó, köszönöm, Tőled különösen jól esik a dícséret! :-)

Névtelen írta...

Babuci! Mi ez a szeret, nem szeret??? Ha nem szeret egy ilyen nőt, annak örüljünk ;-) Több az esély az eddig esélyteleneknek :-D Gyönyörű a fülbevaló, akárcsak az aki készítette! Ha esetleg meggondoltad magad és hozzám jönnél, én itt vagyok :-) Tudodki

Adrienne írta...

Békuci :-DDD Sejtemki... Ez egy gyöngyös blog, nem egy lánykérős! Ígérem, ha aktuális lesz a dolog, Téged értesítelek elsőként :-) Bár más a barátság, szerintem hamar haza küldenél anyukámhoz :-)))

Névtelen írta...

Bocsánat! Igazából nem tudtam szó nélkül hagyni a látványt. Büszke vagyok rá hogy a barátomnak mondhatok egy ilyen nőt aki nemcsak szép okos tehetséges, de akkora szíve van, és én nem szeretem ha sírni látom.

Las Cositas de Lyra írta...

They are wonderful!!!

Adrienne írta...

Rendben :-) Csak ne offoljátok már szét minden bejegyzésemet, bárhova is írok... Pasik... tapintatlan egyedek :-DDD

Liza írta...

Ez is csudijó!

Wiola J. Sutasz (soutache) írta...

Original and very inspiring, beautifull!

Cristina írta...

Todo un encanto, preciosos!!!