2012. január 3., kedd

Boldog új évet! :-)

Úgy tűnik, idén még szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat, és ilyenkor sokan pont arról kényszerülnek lemondani, ami egy kis színt, boldogságot hozhat a nehéz napokon is. Meg kell gondolni minden kiadást, oszt-szoroz az ember lánya, bűvészkedik a családi kasszával, hogy mindenre jusson.

Én is osztottam, szoroztam, és úgy döntöttem, az ÁFA emelés ellenére sem emelünk árat a webáruházban, és 2012. január 31-ig meghosszabbítjuk az ingyenes szállítás akciónkat az 5000,- Ft feletti vásárlások esetében, amennyiben az ellenértéket banki átutalással vagy a PayPal-en keresztül bankkártyás fizetéssel teljesítitek. Így talán tudok egy kicsit segíteni abban, hogy ki lehessen gazdálkodni egy kis pénzt erre a gyönyörű hobbira, vagy akár jövedelemkiegészítésként is lehessen a gyöngyfűzéssel foglalkozni.

Kívánok mindenkinek erőt, egészséget, kitartást a ránk váró nehéz időszakban is! És kívánom, hogy továbbra se kelljen lemondani azokról a dolgokról, amik segíthetnek feltöltődni, és menni előre. Én a magam részéről a tavaszt várom már nagyon! :-)

1 megjegyzés:

BéKata írta...

Drága Adri, Neked és családodnak is nagyon-nagyon boldog új évet kívánunk, legyen békesség, szeretet, és ami a legfontosabb, egészség!!!! :-)))