2011. március 4., péntek

Mesés karkötő :-)


Tudom, el vagyok tűnve nagyon, de azért fűzögetek, csak hát a fotózás ugye... Ma meg is állapítottam, hogy totál elfelejtettem fotózni, úgyhogy most csak ezt az egy képet tudom feltenni, a többi kritikán aluli :-)
Sajnos nagyon komoly feladatokat adott az Élet ismét, anyukám súlyos betegsége felülírta szinte az összes tervemet, minden tolódik most, úgyhogy a gyöngyfűzés újra azt a célt szolgálja, amit a kezdetekkor. Figyelemelterelés, léleksimogatás, öröm, boldogság...
Ez a karkötő a tegnapi napom tulajdonképpen, és ha van benne hercegnő meg békakirályfi meg tündérke, talán sejthető, hogy mi is a téma, és a színekből a hangulat is átjön szerintem. Nincs nagy vész, csak a tegnap nem volt az én napom :-(
Mostanában sokszor fordult elő, hogy annyira ki volt az agyam lúgozódva, hogy semmi másra nem futotta, mint a Krisztám ékszereiben való gyönyörködés hatására inspirálódni és fűzni. Néha szinte ugyanazt, mivel Ő azt már olyan jól kitalálta, és nekem a fűzés volt a lényeg, gondolkodni nem voltam képes (volt hogy még fűzni se :-)) És persze születtek olyan darabok is, amik remélem, tetszeni fognak Nektek, persze ha végre képes leszek valami elfogadható fotót készíteni róluk :-))) És méginkább remélem, hogy lesz egy kis időm rajzolni is, mert van egy meglepi minta, hamarosan meglátjátok!
Addig is puszi Mindenkinek!!! :-)
Minta: Dia Leila bogyója és Tigris bogyók, sajnos erről nem tudom, kinek a mintája

12 megjegyzés:

Kriszta írta...

Szuper ez a karkötő és örülök, hogy inspiráltalak!!!!!!! Füzz csak, annyit és akkor, pláne azt, ami a legjobban esik!!!!! Tudom, hogy összejöttek a dolgaid megint eléggé, de legyél erős, tudom mamid is az!!!! Sok puszi és kitartás. Várom a meglepi mintát, én már a bogyót is láttam, hát egyszerűen fantasztikus!!!!!!!!!! A fotózásba pedig bele fogsz jönni, csak többet kell gyakorolni!!!!!!!!!

Adrienne írta...

Igenis, értettem :-))) Tényleg muszáj a fotózást is gyakorolni, mert ma már az elemcsere is kifogott rajtam, és akkor még be se volt kapcsolva a gép ugyebár :-DDD

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Cukiságos a kari!!! Anyukádnak jobbulást kívánok!

Liza írta...

Nagyon jó ez a kari! Jó, hogy fűzöl!
Kitartást és sok erőt kívánok anyukádnak pedig jobbulást!

Lerika írta...

A karid bohókás és játékos. Anyucidnak meg meg nagyon-nagyon sok testi és lelki erőt kívánok (no meg persze Neked is)!!:-))))))

Bandrea's Beads írta...

Nagyon tetszik az új karkötőd!!! Szeretem a fekete-ezüst párosítás! Én is jobbulást kívánok Édesanyádnak!

Unknown írta...

kedves Adri,valoban szep lett ez a rakoto,en is szvesen viselnem,ha mar igy a feketehez nyultal,kerlek vegyel ehy shungit nevu kovet-csodak rejlenek benne...olvass utanna majd megerted mirol beszelek.jobbulast kivanok neked sok sok optimuzmust.

Adrienne írta...

Köszönöm Lányok! :-)

Pósa Andrea írta...

Imádom!

Unknown írta...

Tényleg mesés lett a végeredmény!
Gratulálok, nagyon csini!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet ilyen kis lógókat beszerezni?

Jobbulást kívánok anyukádnak, Neked pedig sok erőt!

Perlen und Pinsel írta...

Very beautiful!!!

steufel írta...

Oh, I love that one. Cute charms!