2009. november 11., szerda

Életjel

Magánéleti válság, lelki válság, alkotói válság, mert egyszerűen nem jön az ihlet :-( Mindez betegségekkel, rossz hírekkel tarkítva, a munkával is folytonos elmaradásban vagyok, mert mire végre meggyógyulunk az egyik betegségből, jön egy rendkívüli bölcsibezárás vagy hasonló, így állandóan rohanok, csúszásban vagyok, késésben vagyok, magam alatt vagyok :-(((
Azért közben alakul valami jó is az ékszereimmel kapcsolatban, majd elmondom, ha aktuális lesz.
Úgyhogy most nem tudok semmi szépet feltenni, a füzetet sem bírom befejezni, mert nincs egyben 2-3 órám, amikor nyugi lenne... azért remélem, lassan tényleg elkészülök, de már nem merek semmit ígérni :-(

33 megjegyzés:

Berjo írta...

Szia Adri! Remélhetőleg, hogy legkésőbb a közelgő karácsony meghozza a problémák letisztulását, az ékszereiddel való még több sikert, és egy kis idővel is megajándékoz, hogy befejezhesd a füzetecskédet! Ezt kívánom!!!! És persze vigyázz magadra és a kishercegnőre is!

Adrienne írta...

Aranyos vagy, köszönöm! Majd csak megoldódik minden... remélem.

LNóri írta...

Ez elég rémisztően hangzik. Remélem hamar rendbe jönnek a dolgok. ha valamiben tudok segíteni (pl. egészségügyi probléma) írj nyugodtan.
Puszi

Adrienne írta...

Azért ne ijedj meg Nóri! Majd az idő mindent megold. Azért köszönöm a felajánlást, lehet hogy élek vele!

E írta...

Most csak magaddal törődj, kell egy egészséges önzőség az emberbe, ne mások miatt aggódj!! Minden jót kívánok!!! Nagyon szeretünk! Csúcsszuper webshopot hoztál össze, és forradalmasítottad a gyöngyfűzés-oktatást!!! Remélem, most már mosolyogsz!!!

Adrienne írta...

Éci! :-)))

Kár, hogy ezt csak bizonyos távolságból látni, akik a közvetlen közelemben élnek, észre sem veszik.

Mara írta...

Remélem segít Neked Richard Bach gondolata: " Olyan gond nincs, amely ne hozna kezében ajándékokat. A gondokat azért keresed, mert szükséged van az ajándékaira."
Fel a fejjel!:)

Anna írta...

Szia!
Néhányszor már írtál nekem vigasztaló szavakat. Most én is azt teszem. Remélem minden rendbe jön, hamar...:)És a nap kisüt belül és kívül is! :)

Orsi írta...

Fel a fejjel! Remélem minden rendbe jön! Lényeg a pozitív gondolkozás! :) (Tudom, könnyű azt mondani...) Az biztos, hogy nagyon sokan szeretünk Téged, és sokat köszönhetünk Neked!
Puszi!

AgnesBeads írta...

Adry!
Tegnap sokszor jutottál az eszembe. És ma meg ezt abejegyzést olvasom. Mi ez, ha nem valamiféle telepátia. És hogy miért gondoltam Rád sokat? Mailben megírom. Kívánom,hogy a szürke felhők mihamarabb vonuljanak el, és csak a nap ragyogjon Rátok!

Adrienne írta...

Olyan jól esik, hogy érzem ezt a szeretet, hogy most meg ezért bőgök :-( És lám, mára tényleg kisütött a Nap, igaz még csak szó szerint... Nagy varázslók vagytok csajok :-)

Unknown írta...

Remélem, minél hamarabb rendeződik az összes problémád. Masírozós csajszi kemény lány, a bölcsis betegségeken meg hamar túlesik.A lelkeddel meg egy fórumnyi önkéntes picológus foglalkozik::))

BéKata írta...

Adri, én is szívből kívánom, hogy mihamarabb oldódjanak meg a problémáid, a betegségek és gondjaid szálljanak el, igaza van Berjónak, mindjárt itt a karácsony, lesz egy kis idő a feldolgozásra és meditációra. És még kívánom, hogy legyen több időd fűzni (az lélekápoló tevékenység, mint tudjuk), hogy mi meg csodálhassuk a gyönyörű éxereidet!!!

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

A többiek már mindent leírtak, nem marad más mint:

"A gödörből csak felfelé visz az út."

Őszintén remélem, hamar átvészeled ezt a zűrös időszakot!

Anikó írta...

Ez a bejegyzés nagyon elszomorított:-(. Remélem, azóta már elkezdtek szépen elsimulni a dolgok. Ha valamiben segíthetek, itt vagyok.
Egyre szebb napokat, vigyázz magadra!
Szeretettel gondolok Rád.

dragonyss írta...

Sajnálom, hogy mostanában nem akalulnak jól a dolgok. Erőt és türelmet kívánok a problémák elsimításához! Remélem, hamarosan megoldódnak a dolgok.
És tudom, hogy sablonosan hangyik, de minden rosszban van valami jó, minden szituációból, helyzetből lehet tanulni, tapasztalatot szerezni. Persze ez a tapasztalat nem mindig kellemes, de erősebbé tesz.
Vigyázz magadra, és most az a legfontosabb, hogy rendbejöjjenek a dolgok...minden más (a tanfolyam, a webshop...) várhat.
Puszik!!!

Adrienne írta...

Nektek is nagyon köszönöm, és biztosan rendbe jön minden egyszercsak. Csak ki kell várni :-(

Ági írta...

Szia Adri!
Sajnálom, hogy ilyen rossz most neked, de adok egy jó tanácsot: minden nap mielőtt elaludnál képzeld el az életed úgy, ahogy szeretnéd, hogy alakuljon, hogy minden gyönyörű, mindenki egészséges és mindenki mosolyog. Meglásd segíteni fog!
Addig is KITARTÁS!!!

E írta...

A minden rosszban van valami jó valóban igaz: most érezheted csak igazán, milyen oszlopos és nélkülözhetetlen tagja vagy a magyar gyöngyfűző lyányoknak, és hogy mennyire szeretnek téged. Alázatosságod és barátságosságod, a humoroddal együtt nagyon megkülönböztet más "nagyoktól". Sok puszi még egyszer!!!

Adrienne írta...

Voltam ma fotózáson, annyit nevettünk, jobb lett a kedvem is tőle :-)

Ági írta...

Ez a kééép, zsírkirály lett :D miiilyen szép vagy rajta :)

enigma írta...

puszi, Ódri...volt már rosszabb is, lesz még jobb is :)...én csak tudom :)

E írta...

Nagyon szupi a kép!!! De a másik is hiányozni fog!!

Arduinna írta...

Fel a fejjel, Adri! Minden szarban az a jó, hogy csak jobb jöhet utána. :-) Nagyon csini vagy a képen! :-)

Adrienne írta...

El sem hiszitek, mennyit jelent ez a sok bejegyzés, a bíztatás... KÖSZÖNÖM!!! Úgyhogy most már kutyakötelességem emelt fővel, mosolyogva menni tovább. Az ember mindig tanul, bár remélem, a történteknek nem az a tanulsága, hogy ne bízz senkiben, hanem csak annyi, hogy ismét rosszul választottam. Vagy ki tudja, van három gyönyörű gyerekem, értük mindenképpen érdemes volt!

Zsófy írta...

Adrikám!
Nagy elszomorodtam amikor ezt a bejegyzést megláttam!!:(Viszont annak nagyon örülök,hogy az ékszereiddel eljutottál idáig!!És bízom benne hogy karácsonyra tényleg egy kis időt kapsz!!

Éva írta...

Szia Adri!

Csak most olvastam... Gondolok Rád, Rátok és remélem, hogy rendeződnek a dolgok. Tudod, mindenből tanulunk és nem kapnánk nehéz feladatokat, ha nem tudnánk kezelni azokat.

Puszillak!

Haraszti Éva

Lerika írta...

Drága Adri, remélem karácsonyra lecsillapodnak a dolgok körülötted, és újra visszatalálsz önmagadhoz, én kíváűnok mielőbbi "hazatérést"!! Ja, és a képed baromira nőcisen dögös!!!:-))))

Adrienne írta...

Köszönöm Nektek is! Meglátjuk, mi lesz, furcsa egy karácsony lesz ez, azt hiszem :-(

LNóri írta...

Szia Adri!
Jobban vagy kicsit?
Puszi
Nóri

Adrienne írta...

Szia Nóri!

Nem vagyok jobban sajnos, főleg most, hogy megint betegek vagyunk, Laura és én :-(((

De remélem, Karácsonyra talán meggyógyulunk!

Adri

LNóri írta...

Vigyázzatok nagyon magatokra és egymásra!!! Jobbulást kívánok!!!
Puszi

Hermike írta...

Szia:-)

Minden alagút végén ott a fény!!!csak az elején még nem látjuk...
Mindennek oka van, csak nem tudjuk, h még előre miért kellett úgy történni, ahogy... egy ilyen okos, szép, tehetséges nő,segítész ember igenis csak boldog lehet!!!!!egyszer csak:-)

Mindig csodállak, csak ritán irogatok, elveszek időnként:-)