2009. augusztus 8., szombat

Díjak, játékok, ilyesmik :-)

Kedves Gyöngyös Lányok!
A különböző díjak, játékok kapcsán nagyon sokan gondoltatok rám, amit ezúton is köszönök!!!
Díjak... Nem azért nem reagáltam rájuk, mert udvariatlan vagyok, hanem egyszerűen azért, mert időm, na az nincs :-( Ha néha alkalmam van egy kicsit körülnézni az ismert blogokban, szinte mindenhol ott vannak ezek a díjak, így nem is igazán tudom, kinek adhatnám tovább... Inkább azt kérem, hogy aki felvett a Kedvencei közé, és nem látja a nevét az én listámon, írjon nekem, akár ide is, hogy megismerhessem a munkáit, és én is bővíthessem a "Kedvencek körét" :-)
Játékok... Itt is részben az időhiány az ok, amiért nem dobom tovább a labdát, másrészt az, hogy igazán személyes dolgokat nem szeretnék ideírni magamról, hiszen már így is elég sokan tudnak rólam elég sokat :-))) vagy mondjam azt, hogy ismernek, mint a rossz pénzt? :-D Akik meg nem ismernek, azokhoz nem hiszem, hogy közelebb kerülök azzal, ha megírom, hogy nem szeretem a spenótot :-)
Remélem, senkit nem bántottam meg ezzel a bejegyzéssel, de én inkább a személyes kapcsolatokban hiszek, és abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy nagyon sok lányt ismerhetek személyesen. Sok tanítványból, vevőből lett mára barát(nő) :-) ami nagyon jó érzés!
*** És ide sorolom még azokat a kapcsolatokat is, ahol jönnek-mennek a levelek, néha csörög a telefon, mert sok olyan lány is van, akivel úgy vagyok, hogy bár még nem láttuk egymást "élőben", mégis olyan, mintha régi ismerősöm lenne :-) ***
Adós vagyok még a PIF ajándékokkal is, nyomaszt ez a tény rendesen, de remélem, ősszel már tényleg egy picit több szabadidőm lesz, és pótolhatom az elmaradásaimat.
A nyár hátralévő napjaira kívánok mindenkinek még egy kis pihenést és sok-sok gyöngyözést!!!

23 megjegyzés:

Mara írta...

Kedves Audrey!
Mi már találkoztunk személyesen kis kincsestáradban, és akkor kérdezted, hogy hol tekintheted meg a munkáimat. Akkor, még sajnos nem volt blogom, mostmár viszont van, úgyhogy bejegyzésedre reagálva ajánlom figyelmedbe!:)

Adrienne írta...

Köszönöm Mara! :-) Már meg is kukkantottam a blogodat, gratulálok hozzá!!!

rongyilla írta...

most merjek én ide kommentelni? :-)
merek
mert tetszenek a munkáid, és a füzetecskéid :-)
mi még nem találkoztunk, de ami késik... :-)

Adrienne írta...

Drága Rongyilla! Remélem, nem vetted rossz néven, amit írtam, és érted a lényeget :-) Megyek blogot lesni :-)

Marta írta...

Kedves Audrey!

Nem tudom, hogy nàlam jàrtàl-e màr igy gondoltam irok én is neked!
Nekem is nagyon tetszik a blogod és minden amit csinàlsz. Sajnos személyes talàlkozàs; bàr nincs teljesen kizàrva ;) nem hiszem, hogy a közel jövöben létre jön, ha csak te nem jösz valamikor Zürichbe. Addigis üdvözlet és örülök, hogy legalàbb igy blogolàson keresztül "ismerhetlek"!
Màrti

Edelweiss írta...

Tudod tényleg csoda dolgokat alkotsz. Sajnálom hogy mostanában tuti nem fogok eljutni a tanfolyamodra, már csak a távolság miatt sem. A játékokra való reagálásoddal pedig maximálisan egyetértek, én sem szeretem ha idegenek belelátnak az életembe. Azért néha előfordul egy-egy post, de nem az a jellemző. :)

Tündérke írta...

Neked is nagyon jó pihenést és gyöngyözést kívánok! :-))
Még az én blogom sincs a listában :-)

Adrienne írta...

Most már mindnyájan "kedvencek" lettetek! :-) Köszönöm, hogy írtatok, sok szépséget láttam a blogjaitokban!

Panka gyöngye írta...

Szia Audrey!
Először is gratulálok a szép munkáidhoz!Peyote-hoz FŐLEG!!!
Még mi sem találkoztunk,de minden vágyam,hogy részt vehessek egy gyöngyös -táborban,-összejövetelen stb.Ez sajna a közel jövőben kizárva,pici lánykámnak hála:)!A listádon Én sem vagyok rajta,de most megragadnám az alkalmat,hogy felíratkozzak hozzád.Ha már lehetőséget adtál rá.:)Köszönöm Dizsi

Nikol írta...

Szia Adri! :))
Nem vagyok rajta még a listádon, de reménykedek benne, hogy már jártál nálam. :) :)

Adrienne írta...

Panka, Nikol! Nektek is köszönöm, hogy "szóltatok" :-) Nálatok is sok szépséget láttam, bár Nikol munkáinak egy részét már megcsodáltam korábban.

rongyilla írta...

ohh köszi :-)
nem vettem zokon ;-)

Unknown írta...

Szia Adri!
Még én sem vagyok rajta a listádon. Nem veszem zokon, nekem is iszonyú kevés időm van, s azt inkább fűzéssel töltöm. Velem sem találkoztál még, és személyesen ezután sem fogunk szerintem, mert elég messzi vagyok, de már "beszéltünk" így a blogon keresztül. Köszönöm kitartó munkádat, amivel te is (másokkal együtt) motiválsz mindig a továbblépésre.
Neked is kellemes nyarat! Panka

Panka gyöngye írta...

Szia Audrey!
Nem akarlak terhelni,mert látom kapod a hozzászólásokat,és Te persze igyekezel mindre válaszolni.Szóval csak azért írok megint,mert magamra kattintottam itt a Te oldaladon,és Pankacs linkje ugrott be,próbáltam az ővére is kattintani,ott is Pankacs ugrott be.Megköszönöm,ha kijavítod:)!Köszönöm:)!

Adrienne írta...

Az van, azaz volt, hogy Pankacs már rajta volt a listán, de mivel azt írta, hogy még nincs ott, én felvettem újra, így belőle kettő lett :-) Panka és Pankacs. Téged meg Dizsiként vittelek fel, ha már ennyi Panka van ugye. De most, hogy kiderült, hogy mégsincs olyan sok, így Te lettél Panka, Pankacs meg maradt Pankacs... Remélem, teljesen világos :-DDDDDDDDDDDDDD

Unknown írta...

Ne haragudjatok, hogy lopom az időtöket lányok. Nekem jó így Adri, ahogy írtad, Dizsi-Pankának meg már írtam, hogy talán lusta voltam megnézni, hogy az a Panka melyik Panka. Mert van még ZoknisPanka is, ő is Panka.
No pusza!

Adrienne írta...

Télleg, Zoknis Panka! Ő is lemaradt :-( De most már pótoltam! Ennyi Panka :-)))

lillaanya írta...

Szia Adri!
Személyesen mi sem találkoztunk, de ami késik....Nagyon örülnék, ha felvételt nyernék a kedvenc csapatodba :)Pihenj sokat, megérdemled!!!!!

Adrienne írta...

Felvételt nyertél :-) Maradjon a "Lilla-anya" álnév? :-)

lillaanya írta...

Köszönöm :) Naná, hogy maradjon, a legszebb, amit valaha alkottam :D

Zsófy írta...

Szia Adrim!
Még mi sem találkoztunk:-(De majd remélem fogunk,talán jövőre Csátalján:-)Még én sem vagy a kedvencek között.Az én blogomat már ismered:-)Puszi

Lorelai írta...

Kedves Adrienne,

ha van kedved, nézz be az én blogomba is. :)
Köszönöm a sok munkát, amit a távoktatásos füzetekbe fektetsz!

beadedcolors írta...

Szia Draaagaaaaa!

Bocs hogy eddig nem reagaltam, csak a szokasos eltunes, csak most picit messzebbrol es hosszabban.

Minden oke idekinn, melo ezerrel es mostanaban egesz sokat fuzgelek is, mert hat be kell valljam ez lesz itt a masodallasom :).
Lacko is megerkezett mar, ugyhogy vege a maganyos napoknak is, tehat osszessegeben azt mondhatom hogy minden szuper.

Lattam a kepeket Csataljarol, csak vagyodok itt csendben a hazai tajakra es hazai kedves baratok utan. Latni a kepeken, hogy szep helyen jartatok kedves emberek kozott, orulok hogy kicsit kimozdultatok otthonrol a kiskiralylannyal :D

puszillak
m