2009. augusztus 9., vasárnap

Csátaljai Gyöngyös Napok :-)




Remélem, hagyományt teremtünk vele... :-) Mert az a pár nap, amit Csátalján töltöttem, azaz töltöttünk, élő példa arra, hogy ha gyöngyökről és barátságról van szó, akkor nincsen távolság :-)
Az úgy kezdődött, hogy sok-sok levélváltás után úgy éreztem, olyan jó lenne személyesen is találkozni Tecácal és Lizával. De olyan messze lakunk egymástól :-( Aztán felmerült, hogy mi lenne, ha egy hosszabb kirándulást tennénk, persze akkor már családostul, és akkor már taníthatnék is egy kicsit, és jönnének gyerekek is gyöngyözni, így vihetnék egy kis gyöngyöt meg drótot is magammal... gyorsan kialakult a program :-) És van szállás is (örök emlék marad :-DDD) szóval semmi akadálya az útnak...


Hát tényleg nem volt rövid az út, sőőőt, de megérte! Mert ezeket a lányokat nagyon a szívembe zártam! Olyan kedvesen fogadtak minket, hogy tényleg azt éreztem, régi barátok vagyunk :-)


És minden úgy volt, ahogy elterveztük. Fűztünk a felnőttekkel, akik előtt le a kalappal, mert a magukat kezdőnek mondott lányok is olyan ügyesek voltak, hogy csak lestem, a haladókról nem is beszélve :-) Másnap pedig fűztünk a gyerekekkel, ahova az anyukák (és keresztanyukák) is beszálltak, akik talán még a gyerekeknél is lelkesebben dolgoztak :-) És végre megkóstoltam a híres bajai halászlét, amiből a kicsi lányom úgy bepakolt, hogy öröm volt nézni :-) Luluka egyébként is kitűnően érezte magát, játszhatott a kölyökcicákkal, és plátói rajongással zsongta körül Imikét...

Lányok! Teca, Liza és a többiek! Köszönöm, hogy Veletek tölthettem ezt a néhány napot!!!

9 megjegyzés:

Teca írta...

Adrienn,mi tartozunk köszönettel,hogy így ismeretlenül, ekkora utat megtettél értünk!
Nagyon nagy élmény volt számomra ez a pár nap.
Remélem lesz folytatása.
Nagyon örülök,hogy megismerhettelek a családoddal együtt.
Nagy ölelés és sok-sok puszi nektek.

Edina írta...

Igen, valóban fergetegesen jó volt ez a pár nap. Örülök, hogy végül sikerült megoldani a munkahelyemen, bár ennek ára volt, bevállaltam az éjszakázást, meg is látszik a fejemen. De legalább erre foghatom, hogy nyomi vagyok a képen!

Adrienne írta...

Jaj Edina! :-) Nem vagy nyomi rajta, de ha akarod, leveszem a fotót! Bár elég nehéz olyan képet találni, amit mindannyian bevállalunk :-))) Nekem nem nagyon sikerült magamról olyat lelni :-D

Panka gyöngye írta...

A képeket nézve nagyon családias volt a légkör.:)Biztos,hogy jól éreztétek magatokat!:)Egyszer talán én is részt veszek hasonlón.:)

Liza írta...

Szuper napok voltak! Én is nagyon örülök, hogy itt voltatok és jól éreztétek magatokat nálunk!
Andim megcsinálta ám a házit, egyetlen elakadással, majd megbeszélem vele, hogy fotózzuk le és mutassuk meg! :)

Adrienne írta...

Panka!

Jövőre is szeretnénk megismételni, de akkor már több résztvevővel :-) Most rövid volt az idő, hogy megszervezzünk egy komolyabb gyöngyös tábort.

Adrienne írta...

Liza! Várom a fotót!!!

POÉ írta...

Gratulálok a csapatnak !

LNóri írta...

Te jó ég milyen nagy lány már Laura :-)
Szalad az idő