2008. november 12., szerda

GYÖNGY-VARÁZS Webáruház

Kedves Látogatók!

Örömmel értesítelek Benneteket, hogy megnyitottuk webáruházunkat. A termékeket folyamatosan töltöm fel, de még eltart egy darabig, amíg az utolsó gyöngyszem is a helyére kerül :-) Gyertek, nézzetek körül nálunk! Ha valamit nem találtok, az nem jelenti azt, hogy nincs is, csak esetleg még nem tudtam feltenni a termékek közé. Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljatok hozzánk bátran, levélben az audreygyongyei@gmail.com, vagy az info@varazs-sziget.hu címen, ill. megkereshettek telefonon a 06-20-914-9424-es telefonszámon.

Az áruház jelenlegi elérhetősége a http://www.gyongy-varazs.unas.hu/ de ez hamarosan (az új domain név regisztrációnk érvénybe lépésekor) http://www.gyongy-varazs.hu ra változik.

6 megjegyzés:

LNóri írta...

Gratulálok Adri!
Sok sikert kívánok hozzá!
Puszi

Anonymano írta...

Köszi!!! :-)

Endzsi írta...

Kedves Adri!!
Voltam az üzletben és nagyon köszönök mindent! A kedvességet a kedvezményt mindent mindent nagyon köszönök :)
JÓ IDE BEJÖNNI!!!!!!
Sok sikert a továbbiakhoz!!!
Endzsi

Adrienne írta...

Kedves Endzsi!

Én köszönöm, hogy benéztél! Szeretettel várunk máskor is!

(És kíváncsian várom azt a bizonyos szemet, amit fűzöl)

Névtelen írta...

wholesale jewelry cultured akoya pearls , freshwater pearls and pearl jewelrypearl necklace,pearl pendant, pearl earrings , pearl bracelet ,pearl ring , pearl strands from China.

Unknown írta...

Kedves Varázs sziget! Szeretnèm megkèrdezni,hogy peyote gyöngy füzès alapjai ès peyote gyöngy álatok könyved van -e mert èn ezt szeretnèm beszerezni tisztelettel Prèm Andrea