2008. augusztus 13., szerda

Tanfolyami hírek

A szombat délelőttök mellett már a szerda délutánok is állandó időponttá nőtték ki magukat, így akinek nem jó a szombat, jöhet szerdán is :-)

Nagy örömömre szolgál, hogy a Gyöngyékszer-készítő tanfolyam iránt továbbra is nagy az érdeklődés, ezért szeptemberben elindul a 3. Kezdő tanfolyam. Jó érzés látni, hogy milyen rövid idő alatt mekkora fejlődésen mennek keresztül a tanítványok. Tehát senkinek se szegje kedvét, ha úgy érzi, ő még a tűbe se tudja befűzni a cérnát, nemhogy még gyöngyöt is fűzzön rá :-))) Jelentkezzetek bátran!

A Gyöngycsibéknek szóló tanfolyam korhatárát is módosítottuk, akár már 10-12 éves kortól is lehet jelentkezni!

A részletekről bővebben a Fórum Tanfolyam topicjában, e-mailben az audreygyongyei@gmail.com címen vagy telefonon, a 06-20-914-9424-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Miután üzletünkben nemcsak gyöngyöt és kellékeket tartunk, hanem mindenféle kreatív technikákhoz szükséges alapanyagot is, ezért az egyéb kreatív technikák iránt érdeklődőknek, ill. az egyes technikákat oktatóknak is szeretnénk lehetőséget biztosítani.

Tervezett állandó programok:

minden hét keddjén 16:00-18:00 Kreatív Klub kicsiknek :-)
minden hét csütörtökén 16:00-18:00 Kreatív Klub nagyoknak :-)

Itt minden héten más és más technika kerülne sorra, egyéni és csoportos "alkotásra" is lenne lehetőség.

Szívesen veszünk minden ötletet, javaslatot ebben a témában, ill. várjuk a kreatív technikákat oktatók jelentkezését is!

2 megjegyzés:

N Zsuzsa írta...

Kedvelem a blogodat. Vár egy kis meglepi a blogomban. Ha kedved van hozzá, add tovább!

Adrienne írta...

Nagyon szépen köszönöm!!! :-)