2008. május 10., szombat

Tanfolyamok

Május 17-én 10:00-tól Haladó tanfolyam "bogyózással" és boltavató bulival össze kötve :-) Alapanyag szükséglet: 6 és 4 mm-es golyó (tekla, csiszolt, préselt), 8/0, 11/0 és 15/0-s kásagyöngy, gyöngyfűző tű és damil (0,16-os ajánlott). Az alapanyagok a helyszínen is megvásárolhatók! :-)

Május 24-én 10:00-tól új Kezdő csoportot indítok. Az első foglalkozás anyaga: A gyöngyfűzés alapjai és a peyote technika elsajátítása. Alapanyag szükséglet: japán delica gyöngy 11/0-s méretben, gyöngyfűző tű és cérna. Hozott anyagból is lehet dolgozni, de a hozzávalók a helyszínen is beszerezhetők.

Helyszín és időpont: Kreatív Varázs-sziget Bp., IV. Munkásotthon u. 18. sz. (Ady Endre Művelődési Központ mellett), délelőtt 10:00-13:00 között. A foglalkozások díja 1500,- ft/alkalom, diákoknak, kismamáknak és nyugdíjasoknak 1000,- Ft/alkalom. A tanfolyam ideje alatt a gyöngyfűzéshez szükséges alapanyagok, kellékek 10 %-os kedvezménnyel vásárolhatók meg üzletünkben.

Előzetes jelentkezés a Fórum Tanfolyam topicjában vagy az audreygyongyei@gmail.com e-mail címen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2 megjegyzés:

E írta...

Bárcsak bárcsak bárcsak tudnék menni :( Nagyon jó az ajánlat, de messze vagyok, és 13 vizsga előtt állok, két hete gyöngyöt se láttam. Nagyon jó szórakozást és sok jelentkezőt!!! Gratulálok a boltodhoz!

Adrienne írta...

Köszi Éci! Neked meg sikeres vizsgákat!!! :-)