2007. augusztus 23., csütörtök

La Vie... en bleu et en violet

... újra fűzve


... az eredeti változat

Már megint Biloba, bocs... :-))) Nem tehetek róla, de azt hiszem, ez szerelem :-) És ezek a kék swarovski navette-ek (foglalatos kristály) úgy csillognak a napfényben, hogyha rajtam van a karkötő és a gyűrű, egyfolytában nézegetem, mint egy gyerek :-D
*** Engem is utolért az a szörnyű érzés, amikor az ember lánya észreveszi, hogy az egyik gyöngy elkezd kopni. Legyűrve a szívbemarkoló fájdalmat :-), elrohantam új gyöngyökért, és az egészet újrafűztem. "Bosszúból" készült hozzá fülbevaló is, és a mintán is alakítottam egy picit, így a bánatból öröm lett, mert a végeredmény sokkal jobban tetszik, mint az eredeti :-)


Hozzávalók: swarovski navette - Kristálybolt, 4 mm-es swarovski kúpos kristály, 3 mm-es csiszolt gyöngy, 11/0-s delica gyöngyök, 15/0-s japána kásagyöngy - Gyöngyélet


8 megjegyzés:

Roberta írta...

Szia Adrienn! Ez valami csodaszép, gratulálok!!!

Adrienne írta...

Köszönöm Roberta! Bár most szomorú vagyok, mert elkezdett lekopni az egyik delica, úgyhogy vettem másikat, és azzal újra kell csinálnom az egészet. De annyira tetszik ez a minta, hogy inkább újrafűzöm :-)

Zsófi írta...

Szia Adrienn! Kár, hogy kopik:(((, nagyon tetszik ez a szinösszeállitás!!!!
Ide irtam, viszont nagyon tetszik az összes ékszered!

Zsófi

Adrienne írta...

Köszi Zsófi :-) Szerintem az új színnel még szebb lesz, lassan kész, majd fotózom azt is.

fszeva írta...

Hú de szépek!!!!!!!!!!!:))

Adrienne írta...

Köszi Éva! :-)

Zsani írta...

Ez fantasztikus lett!!!...gyönyörűűűű minta!!!A füli a szerelmem!!
Minta után csináltad?

Adrienne írta...

Hello Zsanicica :-) Hát még ha látnád "élőben", hogy csillog-villog... Igen, minta után fűztem. Ha esetleg azért kérdezed, mert... akkor szívesen :-)