2012. augusztus 28., kedd

Dragon of the Sun - sujtás fülbevaló / Soutache Earrings


Még mindig a türkenit cseppek, és megint egy saját minta :-) A színeket egy számomra nagyon kedves személy ihlette, a tervezésben pedig részt vett anyukám is, ami nekem nagy-nagy boldogság!!! :-)

Alapanyagok: Türkenit cseppek, teklagyöngyök, zsinórok és egy pici swarovski csillogás. Hátulja filc borítású. Kézzel varrott, egyedi darab, saját tervezésű minta.

Megrendelheted ITT 

Materials: Turquenit drops, glass pearls, soutache cords and a little shine of swarovski bicones. Felt back. Handmade, self-designed pattern, individual pieces.

Order HERE
 

10 megjegyzés:

orsolya vanessza kiss írta...

Ó, ezek nagyon szépségesek, különlegesek.. kellem van bennük! :)

Adrienne írta...

Ó, köszönöm, Tőled különösen jól esik a dícséret! :-)

Névtelen írta...

Babuci! Mi ez a szeret, nem szeret??? Ha nem szeret egy ilyen nőt, annak örüljünk ;-) Több az esély az eddig esélyteleneknek :-D Gyönyörű a fülbevaló, akárcsak az aki készítette! Ha esetleg meggondoltad magad és hozzám jönnél, én itt vagyok :-) Tudodki

Adrienne írta...

Békuci :-DDD Sejtemki... Ez egy gyöngyös blog, nem egy lánykérős! Ígérem, ha aktuális lesz a dolog, Téged értesítelek elsőként :-) Bár más a barátság, szerintem hamar haza küldenél anyukámhoz :-)))

Névtelen írta...

Bocsánat! Igazából nem tudtam szó nélkül hagyni a látványt. Büszke vagyok rá hogy a barátomnak mondhatok egy ilyen nőt aki nemcsak szép okos tehetséges, de akkora szíve van, és én nem szeretem ha sírni látom.

Lyra írta...

They are wonderful!!!

Adrienne írta...

Rendben :-) Csak ne offoljátok már szét minden bejegyzésemet, bárhova is írok... Pasik... tapintatlan egyedek :-DDD

Liza írta...

Ez is csudijó!

Wiola J. Sutasz írta...

Original and very inspiring, beautifull!

Cristina írta...

Todo un encanto, preciosos!!!