2012. február 21., kedd

Facebook - PÁLYÁZAT - La Primavera...

Pályázatot hirdetünk a GYÖNGY-VARÁZS Webáruház Facebook-os közössége részére.

Téma: Készítsetek egy igazi csajos (vagy pasis) tavaszi karkötőt!

Kategóriák: kezdésként nem állítunk fel kategóriákat, de ha olyan mennyiségű pályamunka érkezik, (aminek nagyon fogunk örülni :-), akkor szóba jöhet, hogy több kategóriát jelöljünk ki. Pl. Kezdő, Haladó, vagy akár az ékszerkészítési technikák szerinti kategóriák.

Gyertek és csatlakozzatok lelkes kis csapatunkhoz a Facebookon, és pályázzatok Ti is!

A felhasználható alapanyag és technika szabadon választott. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

Beküldési határidő: 2012. március 21. a csillagászati tavasz kezdete.

Nyeremény: egy 10.000,- Ft értékű utalvány, amit a webáruházban vásárolhattok le. Ha nagyon lelkes a társaság, akkor újabb nyeremények is kerülhetnek még a kalapba :-)

Miután nem szeretnénk, ha a végeredményt kizárólag az döntené el, hogy ki hány embert tud rávenni arra, hogy szavazzon rá, ezért lesz egy szakmai zsűrink is.

Zsűri:
Budai Kata, akinek gyönyörű gyöngyhímzett ékszerei egyre távolabbi országokba is eljutnak, Huszár Éva, aki Franciaországból fog rápillantani a pályamunkákra, és aki csudaszép ásvány és féldrágakő ékszerekkel járja be Európa expóit, kiállításait, és jómagam, Balog Adrienne, aki az aprógyöngyös szekciót képviselem :-) Azt gondolom, így minden oldalról meg tudjuk majd vizsgálni a pályamunkákat.

Meglepetés: a 3 zsűritag is készít egy-egy tavaszi darabot, hogy ezeknek az ékszereknek mi lesz a sorsa, arról majd később.

És hogy még több kedvet csináljak a nevezéshez...

2012. febr. 21-től márc. 21-ig egy 10 %-os kedvezményre feljogosító kuponnal segítem az anyagbeszerzést, melyet a
www.gyongy-varazs.hu oldalon válthattok be.

Kuponkód: Primavera2012


Dear Beaders!


Theme: Create a cool girlie style (or man style) spring bracelet!

Categories: We do not stick to categories at first, but if we receive tons of entries (we would be very happy for that :-) ) then we might think of categories for example as Beginner, Intermediate or based on the techniques used.

Join our enthusiastic little group on Facebook and enter with your creation!

Let the techniques and beads used be your choice. You can send multiple entries if you wish.

Deadline: 21st March 2012. beginning of the astronomical spring.

Prize: a voucher for 10.000 HUF, which you can use in our webshop. If you are very enthusiastic we might throw in additional prizes. :-)

We would not like to decide based on voting on or liking us, so we have a professional Jury too.

The Jury: Kata Budai, whose beautiful bead embroidered jewelry reaches further and further countries. Éva Huszár, who will check the entries from France, she tours Europe's Expos and exhibitions with her marvellous mineral and semiprecious stone jewelry, and me, Adrienne Balog - designer and instructor, who will represent the seedbead section :) I think we can examine your pieces from different perspectives.

Surprise: the members of the jury will create 3 pieces of spring inspired jewelry. I'll tell you later what happens with these beauties...

And to make more enthusiastic about the application...


I help you with a 10% coupon from 21st February 2012. to 21st March in our webshop, which you can use here http://gyongy-varazs.hu/

Coupon code: Primavera2012

3 megjegyzés:

stancz alíz írta...

nagyon tetszik az otlet

Névtelen írta...

Kedves Audrey!
Nagyon tetszik az ötlet, ezért szeretnék jelentkezni egy virágos karkötőmmel a pályázatra. Sajnos a feltételek nem világosak: Bárki pályázhat saját készítésű ékszerrel? Az alapanyagot mindegy hol szerzem be? Hova kell elküldenem a képet?

Tisztelettel:

Hajdú Julianna

Adrienne írta...

Kedves Julianna!

A pályázat a Gyöngy-Varázs webáruház Facebook-os közössége részére lett meghirdetve, a fődíjat is az áruház adja a nyertesnek, semmi más feltétel nincs, mint hogy tagja legyen az áruház rajongói közösségének. Bármilyen tavaszi témájú karkötővel lehet pályázni, az alapanyagot bárhol be lehet szerezni, a technika is szabadon választott.

Adrienne