2010. szeptember 12., vasárnap

!!!KEZDŐ TANFOLYAM SZERDA DÉLUTÁNONKÉNT!!!

Szeptember második felétől Kezdő Gyöngyfűző Tanfolyamot indítok :-)

A foglalkozások szerda délutánonként 1/2 5 és 1/2 8 között lesznek a XIII. Alig utcában, a Lehel téri metrómegállótól 2 percre, a piaccal szemben.

A tananyag megegyezik a Gyöngy-Varázs sorozat kiadványaiban foglaltakkal, azaz minden technikát végig fogunk venni nagyon alaposan, lépésről-lépésre.

A foglalkozások ára 2500,- Ft/alkalom, mely magában foglalja az adott technikáról szóló aktuális lecke 20 oldalas, színes fotókkal és rajzokkal illusztrált pdf formátumú változatát is (ennek ára egyébként 1400,- Ft), valamint 10 % kedvezményt a helyszínen is megvásárolható gyöngyökre.

A tanfolyamok kis létszámú, 5-6 fős csoportokban zajlanak, hogy mindenkire garantáltan oda tudjak figyelni.

Ha Te is szeretnél jelentkezni, ezt minél előbb tedd meg az audreygyongyei@gmail.com e-mail címen.

A Fórum Távoktatás topicjába leírtam részletesen, mit tartalmaz egy-egy távoktatós lecke, ami alapján az élő tanfolyamon is haladunk. Egy teljes leckét nem tudunk egy alkalom alatt átvenni, a "haladási sebesség" a részvevők igényeitől, esetleg már meglévő tudásától is függ.
Mindenkit szeretettel várok! :-)

2 megjegyzés:

Édua írta...

De jó annak,aki hozzád járhat tanfolyamra!!!Sajnos itt a világ végén nincs ilyen,marad a magányos gyötrődés... Sok-sok lelkes tanítványt kívánok Neked!

Adrienne írta...

Jaj, Te :-) Most olyan szomorú mosollyal olvasom ezt a "magányos gyötrődőst" :-) Írjál sűrűbben a Fórumra, és akkor lesz egy kis virtuális gyöngyös társaságod legalább :-)