2009. február 3., kedd

!!! TÁVOKTATÁS :-) !!!

Már régebben is felmerült, hogy miért nem csinálok "távoktatásos" tanfolyamot is? Hiszen nagyon sokan vannak, akik vidéken élnek, és nincs lehetőségük tanfolyam keretében elsajátítani az alapokat, de a fővárosban is vannak szép számmal olyanok, akiknek a város másik végéből kellene a foglalkozások helyszínére utazniuk, vagy éppen nem találnak olyan tanfolyamot, melynek időpontja alkalmas lenne számukra, esetleg kisbabával vannak otthon, akit nem tudnak kire hagyni stb.

Hogy minél több embert sikerüljön megfertőzni ezzel a gyönyörű hobbival, arra gondoltam, hogy a most induló tanfolyam anyaga "távoktatásos" formában is hozzáférhető lesz. Sajnos magyar nyelvű irodalom nem nagyon van ebben a témában, így remélem, ezt a hiányt is sikerül majd pótolni :-) Igyekszem olyan formában írni, hogy az mindenki számára közérthető legyen, és gyors sikerélményt adjon még az abszolút kezdőknek is.

A tematika megegyezik a most induló Kezdő és Újrakezdő tanfolyam anyagával. Tehát az első technika a Peyote, amit 5 lecke keretében lehet majd elsajátítani az alapoktól egészen a Haladó szintig. Az egyes leckék nyomtatott formában fognak megjelenni, rajzokkal, fotókkal, és a technika leírásán felül a tanultak alapján egy-egy gyöngyékszer elkészítését is bemutatjuk majd lépésről lépésre.

Ha bármilyen kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, észrevétel merül fel a fentiekkel kapcsolatban, jelezzétek bátran a Fórum Tanfolyam topicjában, vagy e-mailben az audreygyongyei@gmail.com címen.

9 megjegyzés:

Unknown írta...

KEdves Adrienne!
Nagyon örülök a kezdeményezésednek, szívesen tanulnék én is így "távban".
Köszi előre is a lehetőséget!
Sok szép munkát, ügyes tanítványokat!
Panka

Anikó írta...

Szuper ötlet, nagyon örülök neki!:-))))

Anonymano írta...

Örülök, hogy együtt örültök velem :-) Remélem, 2 héten belül megjelenhet az 1. lecke :-)

Névtelen írta...

Na végre!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök,hogy Te is így gondolod!!!!
Már várom is az 1. leckét!!

Maya írta...

Nagyon jó ötletnek tartom én is!!

Kata írta...

Szia!
hogyan lehet erre a távoktatásra jelentkezni?

Kata

Adrienne írta...

Szia Kata!

Az audreygyongyei@gmail.com címen :-)

Névtelen írta...

sziasztok ez ingyenes lesz??

Adrienne írta...

Sajnos nem lesz ingyenes, mert engem nem szponzorál senki :-)