2008. december 23., kedd

Új!!! Gyöngyös Karácsony 2.

Először is szeretnék boldogan beszámolni a "Gyöngyös Karácsony" akciónk sikeréről. Amikor kitaláltam ezt az egészet, nem is hittem, hogy ilyen sokan csatlakoztok majd. Rengeteg dísz érkezett, szinte naponta hozott a postás csomagot, levelet, és sokan személyesen hozták be az általuk készített gyöngydíszeket. Bár az értékesítéssel szenvedtünk kicsit, de végülis sikerült 20.000,- Ft-ot átadni a Varga családnak, amiért Ők nagyon hálásak voltak. Arra gondoltam, hogy a megmaradt díszeket elteszem jövő karácsonyig, amikor is újabbakkal kiegészítve, és az akciónak egy kicsit nagyobb hírverést csinálva talán még több pénzt összegyűjthetünk, és hagyományt teremthetünk ebből a karácsonyi jótékonysági akcióból.
Nagyon-nagyon köszönök Mindent Mindenkinek!!!

És végezetül álljon itt Varga Endre bejegyzése, amit a Fórumba írt, de most ide is bemásolom, hogy mindenki el tudja olvasni:

"Kedves Mindenki! Nagyon hálásak vagyunk, amit értünk tettetek, nagyon jól esik, hogy vannak még a FÖLDÖN olyan emberek, akik nem csak kapni, de adni is tudnak. Nagyon örülünk, hogy a gyerekeknek lehet egy szép fájuk illetve egy kis ajándék is jut a fa alá. Igérem teszek majd rólunk fel képet. Mégegyszer nagyon köszönünk mindent! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kiván a Varga család Budapestről!"

2 megjegyzés:

LNóri írta...

Kedves Adri és Varga Endre!
Nagyon szégyellem magam, hogy nem vettem részt ebben a szép és nemes jótékonysági akcióban, pedig szerettem volna.
Igyekszem legközelebb bepótolni!!!

Adrienne írta...

Részemről el van nézve :-) Lesz jövőre is Karácsony, és lesz kinek segíteni, az is biztos. Remélem, sikerül hagyományt teremteni ebből az akcióból!