2008. február 28., csütörtök

Ki hisztizett??? :-)))


Ezt a képet egy kiadós balhézás után készítettem, mondván, majd ha nagy lesz a királylány, megmutatom neki, milyen kis hisztigép is tudott lenni :-) De mire az ágya fölé álltam a fényképezőgéppel, és azt mondtam: "Na, most jól lefényképez anya", addigra abbahagyta a sírást, és elővette ártatlan, angyali kis tekintetét, mint aki azt sem tudja, miféle hisztiről van itt szó :-) Ha nem látszana a képen, hogy nemcsak a takarót rúgta le magáról, hanem sikerült a ruhájából is kivetkőznie, akkor talán ezt el is hinnénk neki :-)))

6 megjegyzés:

LNóri írta...

Jaj de édes, jól meggyurmáznám :)
és kerekedik is ha jól látom

Réka írta...

Tündéri! Igazi angyalka! :)

Adrienne írta...

Igen, kerekedik, aranyosodik, hisztisedik :-))) Én meg folyton bámulom, milyen szép :-))) Olyan boldogság, hogy van nekünk...

LNóri írta...

Örülök a boldogságotoknak...:)

Gizus írta...

Azt kell hogy mondjam, hogy a csajoknál a hiszti az idő előrehaladtával csak fokozódik, de mi is ilyenek vagyunk! :) Nagyon szép kis csajszi, és természetesen már ekkorán is tudják, mikor kell pózolni!

Ági mama írta...

Imádom a kisbabákat! Két unokám van, egy 3 éves és egy 5 éves kislány.Mint gyakorló nagymama mondhatom később még jobban fog hisztizni, de nem lehet rájuk, haragudni. A legszebb ajándék az élettől egy ilyen tündér kisbaba!!!